di kelas…

04-11-09_1156.jpg, originally uploaded by norsaritanaini.

Mengajar di kala bdn not feeling well memang mencabar jiwa raga. Nak2 plak ari ni kena ajar guna excel. Makmal dahla besar,nak terkeluar anak tekak.

You may also like...

6 Responses

  1. ej@m says:

    alahai kesian isteriku ini, dah ler jauh..kalau dekat bleh b pulihkan dgn satu ciuman jer…hehe

  2. sayang says:

    mcm konpem je ciuman b bleh pulihkan sayang….

  3. ej@m says:

    mmg kompom…berkat dari seorang suami ler katakan…hehe

  4. norsaritanaini says:

    tak sabar nkgi amik ciuman itu….hehe…

  5. iza says:

    komen ini bg mereka2 yg bekahwin sahaje dibenarkan view ye..

  6. norsaritanaini says:

    hahahaha…
    alamak…iza dah terview siap bg komen tu ha…
    hahahahahahaha….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *