10.11.10 Hari Ini Dalam Sejarah

tadaaaa..pertama-tamanya mestilah amik pic sendiri…mana tau nanti bleh compare plak dgn pic yg diambil pd 10.11.11 plak kan…ada gaya macam model tak? hehe…

tajuk macam dah gempak giler kan..padahal tkde apa pun…just nk update apa yang aku buat pd 10.11.10..baru perasan tadi tarikh ni cantik…so nak kena abadikan lah sikit sebanyak lam blog tersayang ni kan..

10.11.10 iaitu belah paginya staf kolej dikehendaki menghadiri satu seminar berkenaan dengan Denggi…seminar ni dibuat secara tergempar bila mana didapati seorang staf kami telah dijangkiti demam denggi..so seminar ni bertujuan tuk menyedarkan dan memberi pengetahuan mendalam berkenaan denggi dan virus aedes yang mmg agak jahat…bila dh gi seminar ni baru tau yg nyamuk betina yg suka “mencuri” darah kita..sebabnya dia nk membiak perlukan protein…tkde protein tkleh bertelur la nyamuk itu…cucuk sikit terus bleh jangkit demam denggi tau, cuma antibodi seseorang je la yg boleh menentukannya kebertahanannya melawan virus tersebut…

ini antara staf wanita yg hadir masa seminar…sangat ramai jugakkan…

ini plak staf lelaki yang ada di kolej…cuba korang buat perbandingan..hehe…

dah habis seminar, terus shoot ke Kolej Komuniti Kuantan plak…ada Mesyuarat Pengelola Gerak Usahawan 2010 bagi Kolej Komuniti Wilayah Zon Timur..seb baik bleh bawak teman, takde la boring sangat masa memandu..program ni akan dilaksanakan padi 10 – 12 disember 2010…nk kena keja keras ke arah tu la plak…

itulah aktiviti aku pada hari ini dalam sejarah..hingga ketemu lagi di lain episod…hehe…esok nk ke Port Dickson plak, jumaat baru balik..de Bengkel Pembelajaran Sepanjang Hayat plak di Avillion Armada Cove Hotel…harap2 tak sesat la esok…huhuhu

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *