kelas ooo kelas

22-10-09_1038.jpg, originally uploaded by norsaritanaini.

Sorg pensyarah yg sgt brdedikasi tgh menunggu student2nya yg suka msk kelas lmbat. Hanya ditemani meja n kerusi yg ksg tk brpenghuni. Mcm seramla plak kan. Cmne la pensyarah tk ilang mood kalo cenggini gaya tetiap kali ada kelas. Siapa yg brsalah???

tunggu punya tunggu yang dtg cuma 5 org…last2 kenselkan kelas n akan diganti minggu depan..karang kalo aku ajar gak, yang lain akan ketinggalan…yg tk dtg tu sbb dorang de program kat Lumut…apa nak buatkan…yang tinggal pun cm tkder mood nk belajar dah…kolej pun dh sunyi sepi je sbb dh ramai yang gi Lumut…

actually kalo aku nk pegi pun boleh jer ari tu…tp dah de appointmen ngn hubby tercinta, so tak pegi la kan..nk jumpa hubby bukan senang kan…tak sabar rasanya nk tunggu ahad ni….

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

2 Responses

  1. ej@m says:

    siapa yg bersalah yer?
    ntah ler, kalau pelajar tu niat dia nk belajar rasanya tak jd camni.
    tp dh niat tu xde langsung nk belajar makanya…camtu ler hasilnya…

  2. norsaritanaini says:

    betul..betul..betul…
    tp tak kisah la, janji keikhlasan kita nk ajar dorang….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *