American Breakfast

Assalamualaikum….

Salam berhujung minggu kepada semua. Hari untuk “bermalas-malasan” dgn family..memang hari yang ditunggu-tunggu bagi yang bekerja kan…sama lah dengan saya, suka sangat hari Sabtu dan Ahad sekarang ni..sbb boleh luangkan masa yang panjang dengan anak-anak dan suami tercinta…

So mcm biasa, malas nak keluar pagi-pagi..anak2 pun masih lena tidur lagi, mama amik kesempatan untuk buat breakfast…ari ni kita feeling2 Amerika gitu, so breakfast pun ala2 omputih la kan…style jer omputih, jiwa tetap Melayu tulen bang…

American Breakfast

American Breakfast

Senang amat nak buat ni…tak sampai setengah jam dah boleh makan…pilihan saya kali ni roti bakar, fries, scramble egg, sosej bakar (sbb tu mcm hitam2 sikit), baked bean…nampak mcm banyak, tp nak masak sekejap je tu..dengan bantuan kuali ajaib…semudah 1, 2, 3…kelasssss kau….

Sebenarnya kan, kalo bukan sbb penyakit M, masak2 kat rumah ni senang jer..campak2 dah siap…jimat pun jimat…tp bila penyakit M tu dtg, semacam alergik jer nak masuk dapur…tp lps ni mmg nak kena remove penyakit M tu oittt, kata nak berjimat kan…GST oi..GST oi…minyak naik 20 sen lagi…barang lain konpem naik lbh dr 20 sen kan…

IMG-20141011-WA0005

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *