Anugerah Juara Lagu 25 (AJL25)

Anugerah Juara Lagu 25

mlm td berlansungnya AJL 25, sempat gaklah tgk kat umah…sempat jugak balik dr Rawang kul 9 lebih2…mula2 mcm semangat nk tengok, tp bila dah dua tiga lagu berkumandang, mcm dah hilang semangat…tkde satu lagu pun yang mampu meremangkan bulu roma aku..baik dr segi vokal, dari segi persembahan dan dr keseluruhannya…tkde satu pun yang mengujakan…tp alang2 dah tengok, tengok jerla sambil2 layan mengantuk kan…penat sioot seharian jalan2 di IKEA…pastu gerak balik Mentakab plak…

abih je lagu yang ke-14, mata memang dah tak boleh nak menahan…ngantuk yang amat…sudahnya tertido sebelum sempat mengetahui keputusannya…tp tkpe, ari ni kat mna2 jer de org dok bercerita pasal ajl..sekejap jer dh boleh tau result…kat tv ada, radio ada..internet pun ada…hehe…

tak sangka Ana Rafali menang, mlm td masa tgk dia nyanyi, intai2 twitter en suami, ramai org ngutuk dia..siap de yang ckp…nk nyanyi ke nk main magik…haha…last2 menang jugak…apa2 pun, tahniah pada yang menang..yang mengutuk tk dapat apa2 pun kan…hehe…

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *