Bermain Layang-Layang di Marina Bay…

suasana yang cukup indah...tenang dan damai...

Bermain layang-layang di Marina Melaka atau Marina Beach atau Marina Bay or whatever la kan, sila baca sini kalo nak tau lebih lanjut pasal tempat ni..tempat ni berdekatan ngn tapak Eye On Malaysia Melaka yang telah dirobohkan…lokasinya sgt menarik dan dipenuhi oleh orang ramai untuk bermain layang-layang…angin yang sangat kuat memang sesuai sgtlah kan…aku pun tak melepaskan peluang nk merasa jugak bermain-main layang2…senang jer nk dpt layang2 sebab memang ada ada beberapa penjual layang2 kat situ…siap segala peralatan…yang paling penting harga berpatutan…boleh dapat dengan harga semurah RM15..mcm2 pilihan ada..siap ada yang boleh keluarkan bunyi..sangat meriah…kalo ada masa lapang, better korang ke sana, rasai sendiri keseronokannya…

Tapak bermain layang-layang, bersebelahan dengan Marina Bay..berdekatan dengan tempat Eye on Melaka...

memang tak sangka sangat tempat ni ramai pengunjung…bukan sahaja melayu..kaum cina pun ramai…mcm tak percaya kaum cina suka men layang-layang jugak…ada yg bawak famili siap berkelah segala…ada yang bawak anak2…ada yang bawak anjing jalan2…yang ni aku tak berapa suka sbb kot2 anjing tu berak merata-rata…hehe…owh ada jugak fotografer yang mungkin nk snap pic2 menarik kat sana…boleh nampak sunset jugak…bestlah!

selebihnya korang tengok jerla pic kat bawah…memang seronok sangat main layang-layang ni….terasa hati puas bila dpt menerbangkan layang-layang tinggi di langit biru…ada peluang nk pegi lagi la nanti…hehe…

mcm2 aksi demi mengelakkan dari layang-layang jatuh ke bumi...

encik EjamOthman dengan layang-layangnya...

layang-layang encik EjamOthman terbang di angkasa...

layang-layang terbang tinggi...

so nice...

my love forever...

You may also like...

6 Responses

  1. ej@m says:

    nanti kita main lagi yer…main layang2 ler…hehe

  2. saya_aRief says:

    banyak nye layang-layang.
    😀

  3. ijan says:

    Salam kak Nor,
    Wah main layang2… ingat dulu2 time kecik2 je main layang2. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *