Bertandang Ke Rumah YanMieOnline.Com

semalam sy dan Encik Suami si EjamOthman.Com berkesempatan menyinggahkan diri ke rumah blogger YanMieOnline.Com…sebelum ni hanya kenal n sembang2 di blog n twitter, akhirnya dpt juga bersua muka dengannya…orangnya sangat2 lah peramah dan suka ketawa…banyak idea dan cerita…tak kekok langsung walaupun 1st time jumpa…sembang2 ngan dia macam dah penah jumpa sebelum ni…dah nama pun bloggerkan, konpem tak lepaskan peluang masing2 nk amik gambar untuk dikongsi bersama…sempatlah snap beberapa keping gambar termasuklah gambar berdua dengan si KakYan..


pic ni plak atas permintaan Kakyan, siap suh peluk-peluk lagi..bukan taknak peluk, tp segan plak depan org nk peluk2 kan…tp dek kerana de permintaan makanya kami okey jer…hehe..


pinjam anak KakYan tuk bergambar ala2 macam keluarga bahagia, aiman sporting betul..sukala ngn aiman, nanti len kali jumpa Acik Nor bg hadiah k, ari tu tak sempat bawak apa2 pun…

pic ni disnap sendiri oleh aku, masa mula tengok sblm snap pic, nampak cam dorang ala2 lengkap mcm satu keluarga…tp tkdela nk jeles ke menda, sbb depan mata..yang jelesnya kalo yang takn nampak depan mata…hahaha…

sangat2 berterima kasih kerana sudi melayan kedatangan kami…siap order Domino’s Pizza lagi…moga di lain masa masih ada kesempatan untuk kita berjumpa lagi…

p/s: kredit kepada EjamOthman.Com dan YanMieOnline.Com di atas sumbang ehsan pic2 perjumpaan kali ini…hehe

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

9 Responses

  1. eyriqazz says:

    pergi tak ajak..jealous ni..hik3..

  2. Anarm says:

    kak yan memang peramah.. pernah jumpe die, makan ramai2 kat rumah die.. mulut pot pet pot pet tak reti penat.. keh keh..

    kak yan masak sedap! lenkali gi umah die suruh die buat daging masak kicap.. =P

    • kakyan de citer anarm gi rumah dia siap baring2 atas sofa lg..tak segan langsung…haha..
      ari tu tk sempat nk merasa kakyan masak…dia orderkan pizza je…len kali maybe…

  3. yanmie says:

    Salam Nor, makasih yea sudi datang ke rumah akak…next time lepak lama sikit sampai mlm ke, kita pi icity shah alam…ehehhe 🙂

    • terima kasih sbb sudi layan kami…tu ler kan jumpa sekejap sgt ari tu…tk sempat nk mesra2..bleh jugak next time kita plan bebaik…de gak dok sebut pasal icity kat ejam ari tu..tp dia ckp i-city jalan jem sbb hotfm wat konsert…sajer je kan bg alasan…

  4. nur says:

    bila nak bertandang rumah kak nur pulak???
    kalau turun teganu, boleh lodging kat umah 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *