Bila Musim Hujan Tiba, Wajiblah Ke Kedai Aksesori…

image

Ptg tadi lepas beli brg dapur, singgah ke kedai aksesori kereta. Kedai ni mmg jadi pilihan en. Suami…taktau nape dia pilih kedai ni. Besar jugak kedai ni…

image

Tujuan cuma satu, nak tukar wiper yang dah terkoyak..bila hujan dia nyer sapuan dah tak rata…tahun ni jer dah mcm 2 kali kot tukar wiper..dek kerana kereta selalu berjemur di bawah terik mentari gamaknya..empunya pulak jenis selalu lupa nak mengangkat wiper bila parking…

image

Kali ni pasang yg separa mahal..konon2 nak yg berkualiti la kan..kot2 boleh tahan lasak..nak yg lg bgs RM100 lbh jugak lah…tp takpe, kasi try yang ni dulu kan…kalo tak tahan lama jugak, boleh la amik yang tu plak…

image

On de way balik, terus boleh diaplikasikan wiper tu..hujan turun agak lebat jugak..seb baik sempat tukar..kalo tak, nanar jugak nk drive tadi..

Ha lg satu, mmg rekomen la kedai ni kat korang tau..layanan mmg ok..service ok..lg satu mcm tak berkira sgt..en.suami suh dia betulkan sticker roadtax yg tertanggal dek kepanasan yg melampau kan..dia bg percuma jer…best kan…

By de way, time panas2 tu elok minum Performancw Drink tau..utk elak kehausan dan dehidrated..

image

Mau beli produk Shaklee atau konsultansi..boleh direct contact saya yer..0199510980.

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *