BUY 6 Free 1: Shaklee Collagen Powder

Promosi beli 6 percuma 1..

Apa yang menarik tentang promosi kali ini??

1. Buy 6 KOTAK COLLAGEN POWDER FREE 1 KOTAK LAGI. Satu kotak collagen normal price rm298. Siapa nk bagi free untuk collagen sejumlah itu?
2. Bila beli 6 FREE 1, anda juga akan dapat FREE POSTAGE!!!
3. Bila beli 6 FREE 1, anda juga akan dapat FREE MEMBERSHIP! Dah jadi ahli ni mcm2 lagi boleh dapat…
4. Bonus RM110 dalam genggaman untuk bulan hadapan. Itu baru collagen, belum buat tambahan pembelian untuk supplement lain seperti Vit E, B complex, Vita-lea, Ostematrix, ESP atau lain2 lagi. Lagi banyak beli lagi banyak dapat BONUS!!!
5. Bila dah jadi ahli, boleh ambil peluang jana income hingga 5 angka..memang tidak mustahil. Ramai yang dah jadi jutawan pun…siap melancong sana sini lagi…

DUIT DAPAT, BONUS DAPAT, CANTIK DAPAT…mana lagi nak cari kan…

Mahal sangatlah kalo nak beli 6 ni…don’t worry, boleh kongsi2 ngn member2, adik beradik, sepupu sepapat..jiran2..atau just bgtau sy..berapa kotak yang anda nak..saya akan bantu anda…. Jika seorang amik 1 or 2 kotak, pastinya 6 kotak bukan lah satu nilai yang besar..sama2 kita cantk..sama2 kita sihat..sharing is caring…

 

 

 

____________________________________________________________________________________________________________________________

Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran ke seluruh Malaysia. Hubungi saya di norsaritanaini@yahoo.com atau 0199510980 untuk sebarang pertanyaan/pesanan. Sila lawati FB Norsaritanaini Mahasan untuk maklumat terkini berkenaan dengan produk Shaklee.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *