Cik Meksisku…

Cik Meksis yang jelita...

setelah berminggu2 tak bleh online, konon mcm lama giler la kan, padahal 2 minggu lebih je pun…biasala kena nambah2 sikit bagi penyedap ayat..hehe…akhirnya aku yang memang tak bleh nk dok diam kalo takleh online ni nekad membuat keputusan, tu pun setelah disokong secara padunya oleh encik suami, makanya aku mengunjungi kedai maxis yg ada di Mentakab…

berbekal sedikit info, akhirnya aku bersetuju untuk mengambil cik meksis supaya berkhidmat dgn aku..pakejnya agak menarik iaitu tkde kontrak katanya…aku perlu membayar duit RM 150 sbg permulaan daftar, pastu akan dpt rebat bulanan sebanyak RM 30 selama 5 bulan…dengan kata lainnya aku akan dpt duit RM150 aku dlm masa 5 bulan…tp tkde la dia nk bg seketul duit tu kan…duit tu akan ditolak di bil bulanan nanti…contohnya bil sebulan RM68, ni pakej tuk 3.0 G..makanya tuk 5 bulan ni aku hanya perlu membayar RM38…bulan ke enam, bil akan kembali dicaj seperti biasa iaitu RM68…dan sekiranya aku tidak berpuas hati dgn layanan cik meksis, aku boleh terminate bila2 masa sahaja..

kalo tknak rugi, so aku kena bersabar la tuk tempoh 5 bulan kan…bila dh terminate, aku tak perlu membayar apa2 penalti dan cik meksis akan menjadi kepunyaan mutlak aku…itu kata salesgirl kat kedai maxis tu…dia suh aku col center dia kalo aku tak caya…tp tuler, aku tak col pun..tp terus je amik…almaklum lah hati dh berkenan sgt ngn cik meksis…harapnya dia mampu berkhidmat pd tuannya ni dgn kadar yg sgt cemerlang la…don’t make me hangin yer cik meksis…

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

1 Response

  1. 06/05/2010

    […] This post was mentioned on Twitter by Mohd Hairulnizam. Mohd Hairulnizam said: amboi…seksi nyer cik tu, dh ler kaler puteh plak tu http://bit.ly/9FemKF nnt nk pinjam yer @norsaritanaini […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *