Internet Down

masuk ari ni dah hampir seminggu tenet kat opis tak ok..bukan setakat nazak, dh langsung takleh nak guna…masalah pd server kata dorang…takau sampai bila baru okey…hidup mcm tak lengkap je kalo takleh online ni..

keja memang keja, taknah dilupakan even sempat gak sekali sekala menyelit di fesbuk tu…janji keja siap apa salahnya kan…tp bila tenet tkde ni, urusan keja pun agak terjejas gak..yerla sblm ni YM menjadi penghubung antara aku dengan pensyarah2 di sini, terutama sekali tuk diskas pasal kursus pendek…tp bila dah tkde YM ni, sengsara sgt bila nk hubungi dorang…nk kena col atau sms atau kena cari dorang…nak2 plak mostly pensyarah duduk kat tingkat atas, kenalah manjat tangga naik ke atas jumpa dorang…penat gak seposen…

sepatutnya minggu ni ada kursus Email dan Internet tp terpaksa dibatalkan sbb takleh nak online..sayang sekali rasanya sbb ramai peserta nak hadir kursus ni…tp nak wat cmne, benda takleh nk jangka kan…

harap2 minggu depan dah pulih semula la tenet ni…moga2dpt online mcm biasa…terigin gak di hati nk beli berukben, tapi memikirkan bajet bulanan, terpaksa la tangguhkan dulu hasrat di hati…banyak lg keperluan lain yg harus aku dahulukan…

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *