Family Ghathering at Desa WaterPark & Taman Tasik Perdana

entrance Desa WaterPark KL...

25hb lepas sempena cuti umum Krismas..by de way Happy Christmas kpd semua penganut Kristian yang menyambutnya…ok sambung semula, 25hb lepas, family belah encik suami berkumpul ramai2 di Desa WaterPark, KL…saje nak main2 air ramai2…di samping nak perabih saki baki cuti sekolah yang ada…16 dewasa, 9 kanak2..punyalah ramai…tp ramai lg org kat sana, sesampai kat depan tu, panjang betul barisan nk beli tiket, lama giler kena beratur, hampir separuh gakla yang patah balik sbb tak tahan nk beratur n tak selesa sbb ramai sgt org kot…kitorang ni alang2 dh sampai, taknakla lepaskan peluang mcm tu ajer, dahla dtg bukannya dekat..sanggup tunggu ala2 mcm pelarian tunggu kapal nk balik Indon sementara tunggu dapat tiket…


dah masuk dalam, memang terkejut tgk lautan manusia kat dlm tu..tersangat ramai orang, segenap penjuru ada orang…tp sikit pun tak mematahkan semangat masing-masing…seronok giler sekali sekala main2 air, nak2 plak ramai, mcm2 kerenah…best sangat..tp tak sempat nk snap pic waktu main air..dah semua org sibuk nak main air, sapa yg nak jd fotografernya kan…hehe

di hadapan tempat main2 air..dah nak balik baru sempat snap pic...

budak kecik ni gigih betul nak bawak pelampung tu...pelampung lebih besar dr dia...

seb baik pelampung tu ringan...

Cepah dengan penuh bergaya bawak pelampung...

berkelah lak di Taman Tasik Perdana, makan nasi lemak ramai2..

Encik EjamOthman mencuba alat exercise yang ada di taman...penuh gaya berexercise...

You may also like...

4 Responses

  1. ej@m says:

    giler ler bersenam dgn jeans…haha
    memang best kan dapat berkelah ramai-ramai camtu, seronok sgt2…

  2. jeans tahan lasak…sesuai tuk semua acara…hahaha…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *