Haq’s Journeys Of Life ~ Baby’s Monday Blues

Assalamualaikum…

Just once, I would like to wake up, turn on the news, and hear…’Monday has been canceled, go back to sleep.~Unknown quotes

Monday Blues…memang diharap2 sangat supaya Isnin tak muncul tiba..betapa tak sukanya hari isnin..badan agak lemah, minda agak lembap…penangan mind set..Tapi bukan jer yang dewasa ni mengalami Monday Blues…Haq pun begitu…asal hari senin jer..mood dia mesti down sikit…pagi dah start merengek2 dah..tak lama la sekejap jer pun…pastu semalam bila nak hantar, dia taknak pegi kat nenek dia..siap palingkan muka dia lagi…dah pandai tu…dan yang selalu terjadi, Haq akan tidur awal selepas balik dr umah nenek…dia akan tido lepas Maghrib sehinggalah ke pagi…cuba tgk pic kat bawah…tertido lg selepas dikejutkan untuk bg susu…time ni tgh dok siap2 nak pakai tudung..letak dulu dia kat bawah…terus tido..padahal dia dh bangun n senyum sengih2 dah sebelum tu..ish..ish…comel betul…


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *