Haq’s Journeys Of Life ~ Potong Rambut

Assalamualaikum…
Dalam dok godek2 camera, jumpa plak gambar2 Haq yang disnap masa gi potong rambut dia kat kedai gunting rambut…rambut dia cepat sangat panjang…dah la lebat…tp kat belakang cukur bantal plak..so kalo panjang, nampak yang kat depan jer…tak hensem la plak bila rambut panjang sejemput tu kan…better kasi potong pendek ajer kan…hehe

Sebelum sampai kat kedai tu, Haq tertidur…bila dokong jer, dia terjaga tp still mamai…so masa orang tu nak potong rambut, dia ok jerla…tp muka mcm blur2 sikit…ntah apa la dia pikir masa tu kan…dah abih jer potong, n masa orang tu sapu bedak bagi buang rambut yang melekat2 tu, terusnya dia nangis dengan kuat…terkejut dibuatnya…terus amik dia dr atas riba papa dia n bawak keluar…seb baik terus senyap…gamaknya dia terkejut tgk kepala dia putih bila disapu bedak kot…hehe…

masih mamai…

menahan geli kot….

steady jer…

konfem tgh geli ni…

hampir nak siap dah ni…

mcm nak meneran nak poo poo pun ada…hehe

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *