Haq’sJourneys Of Life ~ Puding Oat Pisang…Oat lagi…Pisang lagi

Selagi tak abih pisang kat dapur, selagi tu menu kena ada pisang..oat tu sebabnya bila pisang campur ngn oat mcm sedap sangatlah pulak…ni sapa yg nak makan ni…Haq ke mama Haq…siap papa Haq pun suh simpankan sikit tuk dia, nak rasa katanya…memang tak rugi kalo mcm ni…makanan tuk seisi keluarga…jimat tenaga, jimat masa n jimat belanja….

inilah rupanya puding oat pisang tu..

kukus dalam tuperware taufu fah…makanya jd bulat lebar…pasni nkgi cari acuan  yang lawa2 sikit la tuk buat kukus2 ni…macam suka sgt2 explore resipi2 menarik utk diberi kepada Haq merasa…selagi terdaya nak jugak bg haq makan special dr air tangan mama dia…

rupa selepas dimakan oleh Haq…

rupa puding selepas dimakan oleh Haq…tak sampai separuh pun..tp tetap dikira banyak untuk perut si kecil kan…puas hati dah mama tengok Haq makan if mcm ni…selebihnya papa Haq yg habiskan…huhuhu

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

1 Response

  1. pahan says:

    macam sedap je ni 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *