Hari Terakhir

Promosi Meal Shakes

Promosi Meal Shakes

Hari terakhir…tajuk mcm gempak je kan…hihihi…
sebenarnya nak ckp, hari ni hari terakhir promosi Meal Shakes ni..alah mcm biasa la kan…kalo promo shaklee, tentu2nya beli 6 dapat 7, omputih kata BUY 6 FREE 1…tapi wajib ke beli 6 ni utk harga promosi???? ohhh tidak semestinya yer kawan-kawan…nak beli setin dua pun boleh…boleh sharing2 dengan yang customer lain jugak…no problem, ditanggung beres ok…

Yang cik puan, adik kakak kena tau apa dia Meal Shakes ni…sana sini dok canang Meal Shakes itu Meal Shakes sana..gempak sangat ke kan? ha meh baca bagi habis dulu naa…baru la tau kan apa itu Meal Shakes ni…

MEAL SHAKES adalah hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
• Sarapan segera yang berkhasiat
• Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
• Hidangan segera untuk para atlet
• Kudapan menarik pada bila-bila masa
• Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

Meal Shakes Shaklee:
~ sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan
~ menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.
~ mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.

Meal Shakes sangat sesuai untuk:
-Meningkatkan sistem imun badan anak agar tidak mudah diserang penyakit.
-Meningkatkan selera makan anak.
-Membantu melawaskan jika anak anda mengalami masalah sembelit.
-Membantu mengurangkan parut, kekeringan kulit dan kekusutan rambut.
-Membantu anak lebih sihat, cergas dan bertenaga
-Menangani asma atau bronchitis
-Menangani masalah ekzema dan kulit kering
-Sesuai untuk anak yang tak suka makan vitamin dalam bentuk pil

 

Meal Shakes ni jugak boleh dikombo-kombo kan dengan yang lain…lagi super duper bagus la kn bila dah bergabung…kesan lagi mantap giteww…mai pilih..mai pilih…

> Meal Shakes + Omega Guard
> Meal Shakes + Chew Vita C
> Meal Shakes + Chew Vita C + Omega Guard
> Meal Shakes + B complex + Vitalea (set naikkan berat badan)
> Meal Shakes + ESP (sesuai tuk sarapan yang ringkas atau snek petang yang sihat menyihatkan)
> Meal Shakes + ESP + Performance Drink (Set Might 3 Gem – sesuai tuk bulan puasa)

 

haih cakap banyak tak guna…
meh order selalu…
promosi pun tinggai ari ni je…

Hubungi saya di 0199510980 ok..

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *