JIMAT DAN SELAMAT DENGAN HAND DISH WASH CONCENTRATE

sebotol yang tahan berbulan-bulan...

sebotol yang tahan berbulan-bulan…

Hand Dish Wash Concentrate ini sememangnya best. Kali pertama guna saya dah JATUH CINTA. Confirm saya takkan tukar dengan yang lain lagi. Sepatutnya ia adalah bahan pencuci pinggang mangkuk tapi, dek kerana ianya bebas kimia, tiada toksik, maka saya gunakannya untuk membasuh storage bottles, botol susu, puting susu, perkakasan pam. Kadang-kadang mainan anak saya pun, saya basuh guna Dish Wash ni.

Jimat berganda-ganda

Jimat berganda-ganda

Mula guna awal bulan lapan hari tu. Sehingga kini masih berbaki separuh botol lagi. Walhal, tiap2 hari mesti guna untuk basuh banyak botol, paling kurang pun 6 storage bottles sehari, campur lagi dengan peralatan pam susu. Tapi tak luak2 rasanya, memang SANGAT JIMAT…kalo dulu, hampir tiap bulan, mesti kena beli pencuci baru. Kini tak lagi. Sukanya sebab dapat berjimat.

Mari kita berkenalan dengan Hand Dish Wash Concentrate ni.

Kita hanya memerlukan beberapa titisan kecil sahaja untuk menanggalkan timbunan minyak yang melekat pada pinggan mangkuk atau lemak-lemak pada botol susu.

Ianya jugak

Lembut pada tangan
Rumusan berasaskan tumbuh-tumbuhan daripada sumber semula jadi yang mapan
Buih sabun yang tahan lebih lama
Menjadikan pinggan bersih berkilau
Hanya beberapa titisan untuk mencuci timbunan pinggan mangkuk di dalam sinki

Tahukah Anda?

Sesetengah pencuci pinggan mangkuk mengandungi surfaktan berasaskan petroleum dan bahan pencuci seperti diethanolamine (DEA) dan sodium dodecylbenzensulfonate.
Kedua-dua bahan tersebut boleh merengsakan kulit dan mata.
Get Clean Dish Wash Concentrate tidak mengandungi bahan-bahan ini mahupun bahan berbahaya yang lain


Keunikan Shaklee

Selamat

Tidak toksik
Hipoalergenik
Tanpa klorin
Lembut pada tangan anda
pH seimbang
Tiada bahan kimia berbahaya
Berkesan

Amat berkesan menanggalkan minyak

Rumusan pekat: hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan mangkuk yang lebih banyak
Buih sabun yang tahan lebih lama
Mesra Alam

Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan (diekstrak daripada jagung dan kelapa)

Mudah biorosot
Tanpa fosfat
Tanpa bahan pewarna
Bungkusan yang boleh dikitar semula
Selamat untuk sistem septik dan pembetungan

Sumber dari sini

Berminat nak cuba? Hubungi saya sekarang. Saya pengedar sah Shaklee anda. COD di kawasan Mentakab dan Temerloh.
Contact no: 0199510980

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *