Juara Akademi Fantasia 8 (AF8)

Shahir, Juara AF8

aku taknak la lepaskan peluaang bercerita sikit tentang Konset Akhir Akademi Fantasia malam tdkan…nak2 plak, dah memang terpaksa mengadap AF8 dek kerana PC aku dh langsung takleh bukak..so dah takleh nk online…dari tkde buat apa, mengadap konsert tu jela…tu pun siap tertido2 lagi..banyak gak persembahan yang aku terlepas…huhuhu

sedar tak sedar, AF 8 dah pun tamat…dan juaranya adalah si Shahir…macam sekejap je..dan aku pun bukannya ikuti sangat, cuma kali ni je, sbb dah de astro kan..nak taknak tertengok gakla…malas nk citer panjang pasal AF ni kan…orang lain kat luar sana lagi arif…cuma nak dihailat kat sini..aku dah agak yang Shahir akan jadi juara…sebab dia nyanyi memang best..nak2 plak dia kan cam baik2 gitu kan..sopan santun budaya melayu lagi..

okeyla kan kalo dia jd juara..lagu single dia pun best gak, aku suka sangat…sumer persembahan yang aku sempat tengok, bagi aku memang best la…mcm si Iwan, Daus, Adira & Maulana…sumer single dorang pun aku suka sgt2…masing2 dah de video clip masing2….hebat kan…tapi dek kerana hati sudah tertawan pada si Shahir, makanya, Shahir tetap di hati la kan..huhu…

tahniah dari aku buat semua AF yang berjaya ke final..dan jutaan tahniah sebab berjaya dinobatkan juara AF musim ke-8..diharapkan Shahir berjaya mengekalkan sifat-sifat dia yang ada sekarang ni…

kat bawah ni, adalah single2 final AF8

1) Shahir AF8~> Kebahagiaan dalam Perpisahan

2)Adira AF8 ~> Ku Ada Kamu

3) Daus  AF8 ~> Kenapa

4)Maulana AF8 ~> RSVP

5) Iwan AF8 ~> V.I.P

single2 tuk pelajar2 lain AF8, ada jugak tapi aku tak berapa nak pasti sangat, tapi korang boleh baca kat blog En. Norizan ni…dia nyer lagi lengkap…kredit to En. Norizan jugak, sebab sy dh curi2 intai blog awak…thanks yer…

You may also like...

6 Responses

  1. comella shahir tu .. hehe
    .-= ArdiniHumaira´s last blog ..Gambar Misteri Di Blog Zie Madini… =-.

  2. Iman says:

    lol ada list single tu…haha.
    hmm..tak tengok langsung AF ni skrg…Adamaya tengok.hehe.

  3. maisharah says:

    suke tengok mamat…tah ape yg aku suke entah….sweet sgt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *