Category: Ceritera

Kiutnya.jpg

Kiutnya.jpg

Kiutnya.jpg, originally uploaded by norsaritanaini. Kiut sgt2 bdk ni. 1st time tgk dia kat tv9....

rasa ini lagi…

rasa ini lagi…

Salam… rasa sedih yang amat time ni…taktau nape, kadar emosi aku terlebih tinggi la plak…tp...

McD

McD

McD.jpg, originally uploaded by norsaritanaini. Dari minggu lepas dok teringin nak makan mcD. Masa kat...

sayu…

sayu…

08-11-09_1505.jpg, originally uploaded by norsaritanaini. Berada di dalam bas nak blk temerloh, encik suami yg...

jenjalan di Pahlawan Walk

jenjalan di Pahlawan Walk

08-11-09_0031.jpg, originally uploaded by norsaritanaini. Jenjalan di Pahlawan Walk bersama encik suami. Tgh tunggu jagung...

hepi time…

hepi time…

skang berada di sisi suami tercinta…so happy lor…kejap lagi nakgi tengok wayang…

di kelas…

di kelas…

04-11-09_1156.jpg, originally uploaded by norsaritanaini. Mengajar di kala bdn not feeling well memang mencabar jiwa...