Kelebihan dan Cara Mendaftar Keahlian Shaklee

join shaklee

Assalamualaikum WBT.

Sejak kebelakangan ini, ramai juga yang bertanya macam mana nak daftar jadi ahli? Apa kelebihan jadi ahli Shaklee? So, di sini saya kongsikan serba sedikit bagaimana nak jadi ahli dan apa kelebihan yang anda semua boleh dapat apabila bergelar Shaklee Independent Distributor.

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee

Pendaftaran boleh dibuat dengan membayar sebanyak RM75 (yuran pendaftaran RM65 plus dengan RM10 untuk postage memberkit) bagi semenanjung dan RM85 (yuran pendaftaran RM65 plus dengan RM20 untuk postage memberkit) bagi yang di Sabah dan Sarawak.

Atau anda layak mendapat keahlian percuma sekiranya membuat pembelian produk melebihi 200 UV atau dalam lingkungan harga RM650 ke atas. UV adalah point yang diberikan ke atas setiap produk Shaklee, sebagai contoh ESP, nilai UVnya 39. Anda bebas memilih sama ada mahu membeli set promo atau campur2 pelbagai jenis produk Shaklee.

Anda cuma perlu menghubungi saya dan saya akan uruskan urusan pendaftaran anda dari A to Z.

Kelebihan menjadi Ahli Shaklee:

1) Penjimatan harga sehingga ke 20% di mana secara automatiknya bila berdaftar sebagai ahli anda layak membeli dengan harga ahli.
2) Untung runcit sekiranya anda menjual produk Shaklee dengan harga retail. Keuntungan sehingga 20% daripada harga asal, banyak tu.
3) Menikmati bonus bulanan daripada hasil jualan produk (akan diterangkan lebih lanjut setelah sah berdaftar di bawah saya).
4) Sekiranya anda serius berbisness, anda layak menerima Car Bonus, Leadership Bonus, tajaan Umrah atau lain-lain tempat pelancongan antarabangsa secara percuma, tajaan menghadiri latihan atau konvesyen dalam atau luar negara secara percuma.

Yang paling BEST menjadi Ahli Shaklee adalah

• Yuran Keahlian adalah seumur hidup. Even tak aktif membeli, anda kekal sebagai ahli sehingga akhir hayat anda. Tiada renewal diperlukan.
• Tidak perlu bekejar atau keluar mencari pelanggan. Biasanya pelanggan yang mencari anda.
• Tidak perlu “head-hunting” untuk mencari downline.
• Tidak perlu menyimpan stok di rumah.
• Kelas bimbingan diberikan secara online/offline, kami sediakan group tertutup di FB untuk berkongsi tips/sharing on marketing, bisnes, consultation, product knowledge, motivation dan lain-lain.
• Tidak perlu join meeting atau ‘talk’ di luar.

Cuma perlu diingatkan, sekiranya anda berniat ingin menjana pendapatan dengan SHAKLEE, anda seharusnya ingat bisness ini bisness anda, andalah CEO kepada bisness anda. Sekiranya mahu berjaya, anda seharusnya give full effort utk majukan bisness anda. Mahu income 2, 3, 4 atau 5 angka..anda yang tentukan sendiri. Semuanya tak mustahil, percayalah.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.