Kempen : Blogger – We Care

Blogger - We Care.

Kempen ini dilancarkan oleh hydir.com bersempena dengan kisah yang dialami oleh encik Megat. Segala kisah duka beliau korang boleh baca di entri2 blog beliau iaitu megat.net atau boleh juga dibaca di ejamothman atau azmanishak atau kakkujie.

Actually untuk pengetahuan korang semua, aku tak kenal pun sapa encik Megat ni…tau kisah dia pun melalui entri dia n entri member2 blogger yang lain…Tapi bila baca kisah dia, memang bleh jatuh simpati la, tak sangka begitu hebat derita yang ditanggung untuk sekian lama…

Aku hanya boleh bantu sekadar yang termampu. Sebagai tanda prihatin, aku buat entri khas ini. Moga secara tak langsung boleh membantu beliau dan keluarga walaupun takde la banyak mana pun yang aku mampu kan. Kepada korang semua yang berhati budiman, sekiranya ingin membuat sumbangan boleh lah menyumbang terus kepada

No Akaun CIMB – 0123 0015 4575 21
No Akaun Maybank – 1010 7541 8124
Nama Penuh – Faisal Amirul Othman

Moga encik megat n family tabah menghadapi segala dugaan. Moga dipermudahkan semua perkara selepas ini. Aminn.

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

2 Responses

  1. Kreuger says:

    wohooo dahj turut serta jugak ye.
    tahniah. anda memang seorang prihatin.

    tapi kan.. untuk menjayakan kempen ni, anda perlu meletakkan
    baner tuh pada sidebar, dan kemudian link pada:- http://www.hydir.com/?p=268 – setelah selesai sila maklumkan kat en. hydir. setiap blog yang ade baner ni, en hydir akan memaklumkan kepada Penaja KBSoccernet sebanyak RM1.00 untuk didermakan kepada keluarga en megat.

  2. ala nak letak banner tu yg tak reti kat wordpress ni…kalo kat blogspot tau ler…nanti suh hubby buat la…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *