Kursus Pendek Membuat Biskut Raya

Kursus ni untuk staf dalaman kolej je…masa mula2 diumumkan nak wat kursus ni, ramai giler yang nak join, sampaikan staf laki berderet bagi nama..tp last2 yang tinggal cuma 6 org je..tp 6 orng pun 6 orang la…penyertaan tiada sambutan tidak bermakna kena patah semangat kan…

Bermula dari jam 9 pagi, siap hampir2 jam 5 petang, hasilnya 3 jenis biskut iaitu biskut coklat cip, tart nenas gulung dan biskut nestum…sepatutnya nk buat satu lagi biskut oat, tp dek kerana masalah teknikal, tak sempat nk siapkan…tp dapat 3 pun dh cukup memadai dah…hilang gaklah penat bila tgk hasilnya…


p/s: memandangkan kursus kali ini berjaya, nanti akan buat lagi tuk raya haji nanti…best2…

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

2 Responses

  1. Yiedpozi says:

    sedap x biskut tu, x pernah makan pun…. nampak cam sedap jerk….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *