Majlis Perpisahan Sempena Pertukaran Staf KKTM

Majlis Perpisahan ini sempena pertukaran 2 orang staf KKTM iaitu Aju n Rin..tp Rin tkde masa tu, de kursus di luar kolej…so aju sorang jer la yang ada…majlis yang agak penuh dengan emosi…dahla bersama, bila tiba time nak berpisah mcm sedihla kan…tp nk wat cam mana…dia bertukar ke johor memandangkan suami dia bekerja di sana…lama tu tunggu nk tukar, baru sekarang dapat…tahniah lah buat aju..moga di sana akan lebih baik buat aju n family…

bersama aju yang akan bertukar ke KK Segamat 2...

sepatah dua kata dr KJKK, En. Appa...

sepatah dua kata dr aju..ni part sedih dah ni..touching sgt...

antara staf pompuan KKTM

staf laki KKTM

bergambar kali terakhir dengan aju...sedih sangat...

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *