MELATIH ANAK BERPUASA DENGAN BANTUAN MEAL SHAKES

Budak puasa

Gambar ehsan En. Google

Tak sampai pun sebulan lagi kita dah nak berpuasa…semangat rasanya nak sambut..bukan selalu..sekali cuma dalam setahun…tapi itulah yang kita nanti-nantikan…ada setengah2 orang pulak, bulan puasa ditunggu-tunggu sbb nak kuruskan badan…sebab time berpuasa boleh control sikit makan…tp ada jugak yang terbabas, maklumlah bila dh tgk makanan, semua pun nak beli kan…

Setakat seharian berpuasa, no hal lah kan…tp itu kita2 yg dewasa ni, yang memang dah biasa berpuasa…bagaimana persediaan anak2 kita yang baru nak belajar berpuasa…boleh ke bertahan? larat ke sampai ke petang? kalo boleh taknak la yang yok kan…

Untuk itu, saya cadangkan ibu-ibu..bapak-bapak…cuba bekalkan Meal Shakes untuk anak-anak semasa bersahur dan selepas berbuka…Meal Shakes ni amat sesuai diberi kepada anak-anak yang mula belajar berpuasa kerana kandungan protein dan seratnya boleh memberi rasa kenyang yang berpanjangan di samping dapat membina ketahanan badan kanak-kanak…

Promosi Meal Shakes

Promosi Meal Shakes

Cara hidangan pun agak mudah, just campur dalam minuman kegemaran anak-anak..atau boleh juga diminum begitu sahaja, mengikut kegemaran masing-masing. Meal Shakes ni adalah multivitamin dan multimineral yang lengkap. Selain memberi rasa kenyang yang berpanjangan, Meal Shakes juga boleh meningkatkan tahap kesihatan anak-anak itu sendiri.

Macam mana nak dapatkan Meal Shakes ni???
Ha, meh contact saya, saya boleh bekalkan Meal Shakes ni walau di mana anda berada. COD area Temerloh dan Mentakab. Pembelian melalui saya akan disertakan dengan konsultansi penggunaan dan cara pemakanan. Insha Allah.

Cara untuk hubungi saya adalah melalui

Call/SMS/Whatsapp/WeChat/Line di no 0199510980
PM di FB: Norsaritanaini Mahasan
PM di FB Pages: Vitamin Hidup
Follow di Instagram : @norsaritanaini

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *