Mighty 3 Gem: Suplemen Paling Laris Bila Ramadhan Menjelma

Mighty 3 Gem

Mighty 3 Gem

Assalamualaikum.. Dua tiga hari lagi, kita dah nak masuk bulan Ramadhan..dah nak puasa dah..Bercerita pasal Ramadhan, mcm2 jugak terfikir kan..walaupun mmg tiap2 tahun tak pernah miss sambut Ramadhan…ada yg risau takut kelaparan..ada yang risau keletihan melampau..ada yang risau kesihatan tidak mengizinkan…dan ada jugak yang risau duit berhabis di Param..hehe…namun, kita tetap semangat nak sambutkan… Oleh itu, sempena nak sambut Ramadhan ni..takyah dok risau sgt tak larat ke apa…takut dehidrasi akibat musim panas melampau ke apa…meh saya perkenalkan suplemen yang boleh membantu…set yang dipanggil MIGHTY 3 GEM…set ni adalah gabungan khas antara ESP, Meal Shakes & Performance Drink…ala2 mcm Boboiboy kuasa tiga gitu…lagi hebat..lagi bagus…

m3g1

Gabungan terhebat untuk bulan Ramadhan

Set Mighty 3 Gem ni adalah bertujuan untuk mengekalkan tenaga dan stamina even kita penat bekerja seharian. Penyediaannya yang mudah juga membuatkan ianya sangat sesuai diambil semasa bersahur..terutama untuk orang-orang yang tak suka makan makanan berat semasa bersahur..just ganti dengan gabungan suplemen ini, InshaAllah boleh bertahan sehingga ke waktu berbuka.

m3g2 ESP ini mampu membekalkan tenaga yang berpanjangan.

m3g3 Mengandungi 24 jenis vitamin dan mineral yang sangat diperlukan oleh tubuh. Kiranya Meal Shakes memastikan nutrisi yang diperlukan oleh badan seharian mencukupi walaupun berpuasa.

m3g4 Membantu mencegah pendehidratan, mengawal keseimbangan air dalam sel badan, serta membekalkan tenaga secara berpanjangan.

Keistimewaan set Mighty 3 Gems ini? Sangat mudah disediakan. Campurkan 1 sudu ESP + 1 sudu PD + 1 sudu Meal shakes dengan air / jus pilihan anda. Boleh diambil semasa bersahur atau selepas berbuka. Boleh juga dicampurkan dengan jus buah-buahan segar. Akhir kata, Selamat Menyambut Ramadhan dari saya sekeluarga.

Klik sini untuk dapatkan Set Mighty 3 Gem ini.

 klikorder

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *