Mom-to-be’s Day Out: Jusco Bandaraya Melaka

sabtu minggu lepas balik melaka..sempena kenduri kesyukuran untuk menyambut kepulangan abah n acik dari tanah suci…Alhamdulillah mereka berdua selamat pulang dan berkeadaan sihat..cuma batuk-batuk je…mungkin disebabkan oleh perubahan cuaca…

alang-alang dah balik melaka, tak sahla kan kalo tak jalan2 cuci mata…tempat pilihan sudah tentunya Jusco AEON Bandaraya…punyala ramai manusia, sehinggakan parking penuh…dahla ujan masa tu…pusing2 last2 jumpa jugak parking walaupun terpaksa mengharung air bila keluar dr kereta…

masuk dalam memang penuh dgn pengunjung2…seb baikla tujuan mmg nk cuci mata je kan…so cuci mata puas2 la…sesambil bawa si Isha (anak angkat abah) dan adik2 ipar jenjalan…dah nak masuk musim krismas, so pentas utama opkos la ada pokok krismas yg besau gitu…sekejap je jalan2 kat situ…ramai sgt org…sempat snap sedikit gambar…check it out!

masamnya muka dia...

cerianya boleh jalan2...

jenuh nak buat si isha ni senyum...

tkmo senyum langsung...

sempena krismas...

bestnya budak2 ni main...tanpa perlu ada kasut khas...

suasana meriah di Jusco Bandaraya...

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *