Our Workplace…

if berada di opis, tempat yang paling selesa untuk kita opkos la di tempat kita berkeja atau dgn kata lain our workplace kan…ada setengah2 tu bertuah tempat keja dlm bilik khas…tak perlu nk share dgn orang lainkan..masa keja tempat lama dulu, penah gak merasa dpt bilik sensorang…tp tu dulu..skang ni tempat keja aku dipisahkan oleh partition dgn staf lain…tp itu sudah cukup bermakna berbanding dgn orang yang memang takde meja khas untuk dia…sangat kesian kan…hehe…

okey, nak dipendekkan citer, entri ni sesajer nak menunjuk pada korang workplace aku n member2 aku yang mana aku rasa menarik untuk dikongsi bersama…orang2 lain yang aku tak snap workplace korang, jangan la plak bersedih hati ek…giler ke apa nak snap workplace tuk 70++ staf kat sini…tak daya dowh…

aku hanya boleh tayang hiasan workplace si YUNA, ANNUR, NOORA n opkos la aku punya…hehe…cuba korang bandingkan, sapa punya yang tercantik?

ni yuna punya...

ni annur punya...

ni noora yang punya...

opkos la ni yang aku punya...

p/s: jangan lupa yer bg skor sapa punya yang tercantik…by de way, aku penah buat entri pasal workplace aku kat sini.

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

12 Responses

  1. ej@m says:

    masing2 bersaing hebat…
    pelaburan yg tinggi nie…hehe

  2. roxyzai says:

    wah..bnyaknya hadiah!!^_^
    .-= roxyzai´s last blog ..Macam2 Nama Gelaran Dari Bangku Skola =-.

  3. mama aizara says:

    skrg musim 5S,,semua kasi skor ‘A’ la…
    .-= mama aizara´s last blog ..Semua pn nak password =-.

  4. seman says:

    workplace teranggun haruslah tuan punye blog kan *kipas baekpunyaa
    .-= seman´s last blog ..Maafkan abang. Abang tak mampu.. =-.

  5. mai says:

    wah…hebat2..sumenye cantik2…nk buat jugak lah…tp mai x der suveniours….sume dah kat mn dah….xpe2…i kumpul slow2.

    p/s: don worry kak nor, my comment is always positive nyer…

  6. ann72 says:

    ayyo k.nor bla masa plak amik pic workplace sy ni, wat malu jer.. haha.. kalu tau k.nor nk amik awl2 lagi sy kmas dlu.. hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *