parents sakit…

aku risau sgt2, dah seminggu dah my mom demam…pastu semalam dah berjangkit dgn abah aku plak…tp bila suh gi klinik ke apa, dia taknak plak…aku ni dahla dok jauh…risau giler…

khamis ni baru bleh cuti, keja banyak giler…kepala aku dah berserabut sangat2…bila teringat kat dorang, rasa cam nak nangis je ni…

You may also like...

3 Responses

  1. ej@m says:

    sabar yer, insyaAllah tiada apa2 tu…
    khamis nie kita balik kampung yer…

  2. seman says:

    bwk bertenang. semuanya akan baik2 saja. insyaAllah
    .-= seman´s last blog ..Teh O Limau = Air Kosong? =-.

  3. Liana says:

    Sabar byk2 nor…DUgaan ni byk2 berdoa utk org tua kita..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *