Penyakit Lama Sudah Datang Kembali

Penyakit lama sudah datang kembali…penyakit kemalasan untuk menhapdet blog..tapi jujur-sejujurnya bukan dek kerana kemalasan jer..tetapi dek kerana kesibukan dan ketiadaan mood akibat tidak boleh mengonlinekan diri di rumah…kalo siang2 hari kat opis, tak banyak masa yang ada tuk berblog ni..padahal banyak je citer2 hangat nk dikongsi bersama, tapi time idea tu dtg, time tu la tgh bizi ngn hal2 lain…so what to do…terpaksa dibiarkan ajerla idea tu hilang begitu sahaja…

PC kat rumah lak, hard disk dah nazak, tunggu masa je nak sampai ajal…itu yg dikatakan oleh En. Fikri yang memformat PC aku…dia cakap, susah nak online sebab hard disk dh banyak yg takleh guna…tu gayanya nak kena duit lagi la tu…hampir RM200++ jugak tu nk beli hard disk…haiyohhhh, haruskah aku membelinya???

Pikir2 punya pikir malas dah nak pikir, tengokla cmne nanti…kalo dh terdesak sangat, terpaksa la membelinya gak kot…abihla kempen menabung aku yang mmg dr dulu2 blm start2 lagi ni…ntah bila nk start ntah…nak cari part time la rasanya…

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

2 Responses

  1. kisahremaja says:

    hmmm… kena sabar banyak kalau nak start kempen menabung nie…. huhuhu

    • tu ler pasal…nak try la guna cara menguruskan wang guna kaedah envelope tu…skang ni kalo taknak kuarkan duit banyak2 kat bank pun takleh jugak…kuar banyak kali, dh kena tolak 50 sen…kalo kuar banyak2 plak, konpem duit habis bila dh de kat tangan…huhuhu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *