Saya Pengedar Sah Shaklee di Seluruh Malaysia

logo sid1

Assalamualaikum WBT.
Terima kasih kerana sudi berkunjung ke rumah saya ni.

Saya adalah pengedar sah Shaklee di seluruh Malaysia sama ada di Semenanjung atau Sabah dan Sarawak. No . ID Shaklee saya 889315. Bermula dari Oktober 2012 sehingga kini, saya masih dan akak terus aktif sebagai pengedar sah Shaklee. Boleh hubungi saya direct sama ada Call/ SMS/ Whatsapp/ WeChat/ Line di 0199510980 atau melalui FB saya Norsaritanaini Mahasan, atau FB Pages: Vitamin Hidup. Follow my Instagram @norsaritanaini.
nor copy4eib

Proses penghantaran dan pengedaran produk Shaklee menggunakan beberapa kaedah, iaitu:
1) Penghantaran secara pos laju untuk stok sedia ada
2) Penghantaran terus dari Shaklee kepada anda untuk stok2 tertentu (biasanya menggunaka Gdex & City Link)
3) COD

Sebaik sahaja anda membuat pembayaran (bank in/transfer) untuk membeli vitamin Shaklee maka urusan pengeposan pun akan segera diuruskan. Maklumat seperti Nama Penerima, Alamat dan Nombor Telefon mestilah tepat dan betul bagi memastikan kiriman selamat sampai ke tangan pembeli. Anda dinasihatkan membuat pembayaran sebelum jam 1.00 petang sekiranya mahu vitamin anda terus dipos pada hari berkenaan.

BigRock-COD

Untuk yang COD, kawasan yang terlibat adalah di Mentakab dan Temerloh. Anda hanya perlukan duit tunai sahaja. Vitamin anda akan sampai direct ke tangan anda mengikut kesesuaian masa kami. COD biasanya dibuat selepas waktu bekerja Encik Suami yang merangkap Mr. PA saya.

Kepada yang telah dan akan mendapatkan produk Shaklee daripada saya, anda berhak :

– mendapatkan jadual pemakanan
– konsultasi sepanjang hayat secara PERCUMA
– harga istimewa setiap kali ada promotion
– join secret group istimewa untuk pelanggan kami
– sesi follow up

Anda boleh hubungi saya bila-bila masa kalau ada apa- pertanyaan, kemusykilan, ketidakpuasan hati, harga produk, jadual pemakanan, healing crisis (kesan pengambilan supplemen).

Ada bermacam-macam sebab kenapa supplemen yang kita ambil mungkin tidak memberikan kesan seperti yang kita harapkan. Sebagai contoh

– Waktu pengambilan
– Cara pengambilan
– Dosage
– Kurang minum air

Saya akan cuba sedaya upaya membantu anda untuk mendapat yang terbaik untuk kesihatan dan nilai wang anda. Keistimewaan di atas hanya untuk pelanggan yang mendapatkan supplemen dari saya sahaja. Untuk pelanggan yang membeli dari pengedar lain, saya boleh membantu, tapi adalah lebih molek anda dapatkan khidmat nasihat dari pengedar masing-masing. Itu hak anda.

Anda juga boleh dapatkan produk Shaklee dengan rakan bisness Shaklee saya yang berhampiran dengan kawasan anda. Sila lakukan pembelian eksklusif Shaklee menerusi rakan bisnes saya ini.

suziana1

rinie1

nas1

nani1

najmah1

mas izeani1

khuzma1

kakyatt1

hanie1

asma1

Nanti saya akan share bagaimana menjana pendapatan dengan Shaklee pula untuk yang berminat.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.