sehari di Bukit Tinggi…

Salam

ari ni nak mengimbas kembali keseronokan kami (geng2 rumah no 7) bercuti di Bukit Tinggi, Bentong…keputusan di ambil sewaktu on de way nkgi bekfas…even tanpa dirancang, namun percutian ini sangat bermakna, sangat best dan sangatlah seronok…sehingga kami rasakan nkgi lagi..kalo boleh tiap2 bulan bak kata si Qis…

kat Bukit Tinggi ada 2 tempat yang boleh dilawati, iaitu Colmar Tropicale n Japanese Village…kalo kat Colmar ni, lebih kepada hotel n restorant yang aku rasa memang mahal harganya n de game2 yang mcm tangkap anak itik dpt bear tu la…pastu ada pentas tuk persembahan penari2 yang agak seksi dok golek2 pinggul…tp berdikir barat pun dorang reti…pastu dia nyer design bangunan ala2 obersi gitu kan…pastu ramaila tourist2 yg mat2 n minah2 saleh gak….pastu satu lagi kat Japanese Village, kat sini lebih pada taman2 hijau atau taman di dalam hutan belantara…tp aku suka…sejuk n indah pemandangan kat situ…damai di hati rasanya…

sumer tempat kami pegi…sumer tempat kami redah…memang sangat seronok…kalo boleh nkgi lagi…korang kalo rasa nk pegi tu, pegi la…tak rugi beb…nakgi obersi tak mampu, pegi jerla tempat yang ala2 obersi…okey ar kan…merasa la gak….

on de way nak ke Bukit Tinggi...

on de way nak ke Bukit Tinggi...

di puncak...

di puncak...

journey to Japanese Village...

journey to Japanese Village...

panorama indah memukau di jiwa...

panorama indah memukau di jiwa...

at Japanese Village...

at Japanese Village...

my osmet..the rombongan cik kiah...

my osmet..the rombongan cik kiah...

snapping pics all around...

snapping pics all around...

begitu indah...

begitu indah...

happy together...

happy together...

me again...

me again...

we like it very much...so luvly~~~

we like it very much...so luvly~~~

Colmar Tropicale...I'll loving it...

Colmar Tropicale...I'll loving it...

me with de cute clown...

me with de cute clown...

berdiri..ku disini...

berdiri..ku disini...

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *