Selamat Ulang Tahun Ms. Quis~~~

seprais befday party tuk quistina…last befday party as anak dara…tak lama lagi dah nak kawin…thn depan sambut befday as mak dara la plak kan…hehe…

seperti biasa kalo nak wat seprais, mula cari mcm2 idea cmne nak panggil si befday girl ni…aku mengofferkan diri tuk panggil dia, konon2 ada org nak buat kursus publisher…siap nak jumpa dia lg, walhal sblm ni tkde pun nk jumpa2…muka quis siyes kecut giler org nk tanya pasal silybus kursus publisher…seb baik olok2 ajer kan…hehe…

kek ni memang sedap...yummy~~~

sampai pendek lilin tunggu cik befday gurl ni muncul...

happy birthday to MISS quistina...next year becoming MRS quis @ MRS Lotfi~~

muka cam tak sabar nak terkam kek...

potong jgn tak potong..air liur dah nak meleleh tu..hehehe...

selepas dikerjakan, inilah hasilnya...

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

1 Response

  1. Ali ridha says:

    makan satu keluarga la ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *