Semangat Yang Hilang…

hari dah masuk hari ketiga selepas bercuti…tapi still tkde mood dan semangat untuk bekerja dan memblog hilang ntah ke mana…mungkin tertinggal di kampung halaman agaknya…atau mungkin juga memang malas nak buat keja..huhu..

faktor kesihatan juga menjadi salah satu punca…balik dr bercuti badan masih tidak sihat sepenuhnya, masih lemah2…kepala sakit yang amat…hidung tak berapa nak lancar bernafas, asyik tersumbat je..mcam nak selesema tapi tak keluar, sangat menyeksakan..batuk pun masih ada sikit2…tekak pun sakit..haishhh macam penyakit…tp takleh dilayan sgt…makin melarat lak jadinya…

nak berblog langsung tkde idea…mcm mati akal taktau nak citer apa..lgpun tkde yang menarik sangat untuk dikongsi bersama…mungkin lepas kesihatan badan dah stabil, makanya mungkin akan idea yang bercambah di benak fikiran untuk menulis…nak buat keja pun malas skang ni tp terpaksa jugak buat sbb banyak yang urgent…

setakat ni je la merepek…nak merepek merapu banyak2 pun tkde idea dah ni…huhuhu…

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *