Set Berpantang Shaklee ~ Memang Puas Hati

2013-11-23 17.52.45

Set berpantang asas Shaklee

Assalamualaikum..

Mahu share berkenaan set berpantang shaklee ni…sangat2 puas hati sbb masa berpantang ke Aqil ari tu, saya amik set ni plus dengan ESP, Ostematrix dan Omega Guard..jauh sangat bezanya berbanding masa berpantang ke Haq dulu…time Haq dulu beli set pantang Amway…kali saya cuba set pantang shaklee..terpengaruh dengan testimoni yang memberangsangkan…haruslah cuba sendiri kan…

Anak kedua ni..ditakdirkan luka sangat banyak…nurse pun ckp luka agak teruk..dek tak reti2 kaedah meneran yang betul..punggung asyik terangkat time meneran tu…tp tkpe, janji baby selamat keluar kan…tapi yang nak hailatnya, even luka banyak..tak sampai seminggu dah tak rasa sakit, nak duduk pun selesa..masa Haq dulu, amik masa 2 minggu lbh jugaklah baru selesa nak duduk bangun..mmg cepat betul baik lukanya…

Time berpantang mmg time yg sgt mencabar kan..nak2 if anak berjaga malam..dan sy tak terkecuali..Aqil ada jugak berjaga mlm, sampai ada tu hampir seminggu jugaklah…time dekat nak subuh baru dia lena…nak sambung tido takleh jugak sbb si abang pulak yang bangun..penyudahnya beberapa jam jelah yg boleh lelap mata…siang jangan harapla nak tido kan…tapi badan tetap bertenaga, cergas jer sepanjang masa…

Puas hati sangat dgn set pantang ni…mmg sangat2 rekomen pada ibu2 yang nak bersalin tu…harga pun boleh tahan…suplemen ni pulak bukan makan time pantang jer..boleh sambung sehingga habis pantang dan boleh menyumbang kpd peningkatan kualiti penyusuan susu ibu jugak ni…

Apa kelebihan set berpantang ni kan..

  •  Kekal bertenaga dan cergas sepanjang hari even terpaksa berjaga malam
  • Sesuai untuk bersalin normal atau pembedahan
  • Luka bersalin /pembedahan cepat sembuh.
  • Proses membuang air besar menjadi mudah tanpa sembelit.
  • Wajah kekal berseri dan tidak pucat.
  • Proses penyusuan susu badan menjadi lancar
  • Tiada kesan sampingan kepada anak

Set berpantang ini mengandungi B Complex, Vitalea, Chewable Vita C, Zinc Complex.

B Complex ~ sebagai agen penenang (anti-stress), elak kemurungan (meroyan) & menstabilkan hormon.
Vitalea ~ membekalkan nutrisi yang mencukupi semasa berpantang dan membantu ibu2 yang kehilangan banyak darah semasa bersalin.
Vita C ~ meningkatkan imunisasi, membantu pembentukan kolagen semulajadi, mempercepatkan penyembuhan luka, serta memperbaiki tisu sel yang rosak akibat bersalin.
Zinc Complex ~ membantu mempercepatkan proses baik pulih luka, terutama luka dalaman (rahim)

Ada bajet lebih, better tambah ESP dan Ostematrix sekali

ESP ~ membekalkan tenaga, membantu menyembuhkan luka dengan cepat, dan bertindak sebagai milk booster
Ostematrix (Calcium) ~ membantu mengelakkan sembelit, membantu mengurangkan sakit-sakit badan dan membantu mendapatkan tidur yang lena.

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *