Sihat dan Cantik Bersama Collagen Powder Shaklee

Salam semua…ari ni nak berkongsi mengenai kolagen…apa itu kolagen…kita memang biasa dengar dan konpem akan kaitkan kolagen dengan kecantikan…nak2 plak tuk kaum wanita kan…siap ada yg sanggup cucuk kolagen sana sini demi tuk cantik…tapi adakah benar2 selamat???..

Collagen Powder Shaklee adalah terbukti selamat…sebab ianya lengkap dengan research dan clinical test..bukan main claim ikut sedap rasa jer kan…ada lagi yang membuatkan  shaklee punya kolagen berbezaiaitu.. ia diekstrak daripada sisik ikan merah, kolagennya bermolekul sangat ringan, makanya ia dapat diserap dengan mudah badan…dan ia dibuat daripada 7 bahan utama yang super best (ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B)

gambar di bawah saya kongsikan testimoni pengguna Collagen Powder Shaklee..gambar tu tak diedit langsung…memang terus amik dari empunya badan…sangat teruja tengok…

kalo nak kulit cantik berseri-seri dan halus mulus mcm beliau, silalah mencuba Collagen Powder Shaklee ni…harganya taklah terlalu mahal if banding dgn suntik2 kolagen tu…nak2 plak belum tentu tahap keselamatannya kan…nak cantik tak pasal2 lagi nampak hodoh…lagi satu collagen shaklee bukan sekadar tuk cantik je..tapi tuk sihat juga…berbaloi-baloi…

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *