SIHAT DAPAT, UNTUNG DAPAT DENGAN ESP

Pasti kena beli...

Pasti kena beli…

 

ESP Shaklee mmg menjadi pilihan ramai orang dek kerana keberkesanannya..nak2 kalo time promosi, berduyun-duyun orang beli..ada yang siap2 simpan buat stok..yerla kan, harga opkos murah dari biasa…
Dalam semua kombinasi set akan ada ESP ni…nak kurus, nak cantik, ibu mengandung, ibu dalam pantang, ibu menyusu, ibubapa bekerja, selalu letih, selalu tak bermaya, kanak2, remaja, lelaki, wanita, warga tua semua…SEMUA PUN BOLEH AMBIL ESP!

Antara kombinasi ESP yang sering menjadi pilihan adalah :

ESP + Alfalfa = untuk penyusuan minimum

ESP + Vita E = awet muda & kulit cantik

ESP + Set Mengandung = set kehamilan untuk kulit bayi yang cantik halus mulus serta kesihatan diri ibu..mengelakkan strechmark ketika hamil..tenaga yg berpanjangan

ESP + Skincare = untuk rawatan kulit terutama mereka yang mengalami masalah jerawat & jeragat

ESP + Mealshake + PD = mighty tripple gem, membekalkan tenaga & kesihatan optimum

ESP + Pantang/Bersalin/Pembedahan = alternatif moden untuk berpantang, luka cepat sembuh serta membantu penyusuan seawal kelahiran

ESP dgn harga promo Buy 6 Free 1 masih berlangsung…dan kenapa perlu grab time promo ni kan???
Meh kita kupas satu persatu-satu..

>>> Dengan pembelian 1 set promo iaitu beli 6 canister ESP, akan dpt percuma 1 canister lagi yang bernilai RM150..kiranya akan dapat 7 canister la..kalo pd hari biasa, harganya RM1050, tp bila promo baru RM900 kan…

RM150 jimat okey..sapa nak bagi????

>>> Dengan pembelian set promo ni jugak, korang akan dapat keahlian seumur hidup secara percuma tau…yuran nak jadi ahli sepatutnya RM65..tapi ni Shaklee bagi free jer pun…ha bila dah jadi ahli, nak jadi pengedar memang dialu-alukan…boleh buat duit dek non oiii….

>>> Yang ni lagilah..keluar duit tuk beli barang..tup-tup bleh plak dapat CASH BACK…kalo 1 set promo tu boleh la dpt dalam RM36 lebih-lebih..beli 2 atau 3 atau 4, lagi banyaaakkkkkk CASH BACK nya tau…memang Shaklee akan bayar direct ke akaun korang..

>>> Bila dihitung2, beli set promo ni, korang jimat berganda-ganda tau…hampir dalam RM200 lebih…banyak tu…
Beli banyak-banyak nak buat apa???
Untuk kesihatan korang la, banyak tau manfaat ESP ni…meh nak explain satu2…

> Untuk wanita yang nak pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim..

> Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.

> Untuk wanita yang menyusu badan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, kita cukup tenaga, cukup tenaga, kita jd rajin dan sihat..susu pun pekat dan berkhasiat.

> Untuk yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.

> Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang. boleh elakkan food craving jugak…

> Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, inshaAllah.

> Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Kulit berseri-seri. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty gitu..

> Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan tuhan bagi sebagai ujian.

> Untuk warga emas yang susah nak telan pil: dalam bentuk minuman yang mudah disediakan

Banyak sangat nak beli 1 set tu???
Apa susah, korang share la dgn mak ayah ke, adik beradik ke, sepupu sepapat ke, jiran-jiran ke, rakan2 sekerja…selain dari ESP, boleh jugak sosek2 produk lain sama…sama-sama sihat, sama-sama untung…

Takyah nak pikir panjang dah, jom order sekarang 0199510980.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *