Simple Breakfast: Roti Telur

image

Assalamualaikum…

Breakfast ringkas lagi kali ni…dek kerana roti semalam masih berbaki…ari ni kita tukar ke Roti Telur…cheese pulak takde, kalo ada pun best jugak..nak2 yg mozarella..konpem bertali2 bila tarik ala2 pizza hut tu..

Tapi kan korang, nampak jer ringkas..mengenyangkan ni..plus pulak boleh bekalkan tenaga…mkn telur pagi2 bgs tau..tuk tenaga…ada certain2 tu siap makan telur mentah2 lg kan…

Telur tu lg bagus kalo bakar cuma separuh masak. Letak sikit black paper..uishhh terangkat bila makan…yummy!!!

Nak lagi bertenaga, minum ESP sekali. Kombinasi hebat utk energy booster tau. ESP masih promosi ni, grablah setong dua time murah ni, tak rugi.

image

Untuk order atau pertanyaan, sila jangan segan jangan silu dail 0199510980.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *