Sukan Staf Politeknik dan Kolej Komuniti 2009

bowling

peralatan2 yang harus digunapakai semasa tournament nanti...

Salam…

Bermula dari 19hb – 22hb, Sukan Staf Politeknik dan Kolej Komuniti 2009 (SUPKOM) akan diadakan  di Politeknik Seberang Perai. Aku merupakan salah seorang kontigen yang akan mewakili KKTM ke sana. Aku n qis merupakan wakil bagi  staf wanita dlm acara bowling beregu tenpin. Konon bunyinya macam hebat lah sangat kan sebab jd wakil kolej, tapi hakikatnya belum menampakkan bayangan apa2 lagi.

Actually aku ni bukanlah terror sesangat pun nak men bowling ni. Start men dulu masa aku tgh study, masa tu men bowling sekadar utk melepaskan rasa tensen bila seharian berada di lab. Bila dah start men tu rasa sonok giler2 pulak, puas hati rasanya.

Tapi bukan selalu leh men bowling ni kan, nak2 plak skang ni dah dok kat Mentakab ni, mana de tempat nak men bowling, kalo nak men, kena gi Kuantan atau KL, dlm thn ni baru sekali pegi. Dah lama tak men, rasa mcm kekok jer kan, asyik masuk longkang. Ni nak tournament ni, tkder berlatih2 pun, so taktau la pe akan jd nanti.

Pada aku, takde la harap sangat nak menang ke apa ke kan, niat aku ke sana just tuk suka2. Tapi dah aku ni mewakili kolej, harapan dr pihak atasan konpemlah kemenangan secara bergaya kan. Aku akan usahakan setakat yang termampun. Bola n kasut dah dapat, rasmi yang baru lagi, ni yang lagi semangat nak men nih.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *