Suprise Birthday Party To Annur…

Selamat Ulang Tahun untuk Annur...

Sepraisss....

dah bertambah satu lagi tahun...hehe...

Planning yang ala kadar tuk mensepraiskan ann sempena befday dia menjadi gak akhirnya…mula2 kononnya nak sambut tepat kul 12 malam…tp disebabkan kemengantukkan yang amat, maka diperawalkan…kul 11.30 lebih, aku n the geng of house no 7 bergerak ke house no 10…siap bentikan keta jauh takut didengari oleh ann…yang si ann plak nape tah asyik dok melepak depan tv…yuna n noora ni dh berpeluh2 dok lam bilik nak menunggu si ann ni masuk bilik tido…lagi best seprais kalo dia tgh tido kan…mamai2 bangun ada orang serbu kan…

Disebabkan dia degil gak taknak masuk tido, maka planning kami bertukar, yuna konon2nya bukak pintu rumah nak amik barang yg tertinggal dlm keta, padahal masa tu kitorang dah ada kat luar rumah…bawakkan kek masuk ke rumah…ann yang dok terbaring depan tv dengan muka terkejut tgk kami ramai2 bawak kek..kira mcm berjaya jugakla sepraiskan dia…tak rugi menahan mata yang mengantuk nk tunggu kul 12 malam…

Anyway to ann, hepi befday, moga segala yang diigini tercapai…moga segala yang baik2 je tuk ann…moga ceria selalu…moga cepat dpt jodoh gak…ahaksss….

You may also like...

2 Responses

  1. ej@m says:

    Selamat Ulangtahun Kelahiran yer Ann…
    Semoga Panjang Umur, Murah Rezeki dan Bahagia Selalu….tidak lupa juga semoga cepat dapat seruan…huhu

  2. ann says:

    timekasih a.ejam.. insyaAllah, harap2 seruan pn dtg dgn cepat..huhuu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *