Surprise Birthday Party To Our Lovely Boss

kek SR special tuk En. Razak..

25 Januari 2010, befday our boss En. Razak..mula2 taktau pun befday dia, Cik EO yg bgtau..mmg tkde plan apa2 pun..tau2 pun sblm nk masuk Perhimpunan Bulanan Staf KKTM…pastu mcm terlintas, tak bestla kan kalo tak buat sesuatu…selesai jer perhimpunan dlm around kul 4.15 pm mcm tu la kot, terus ajak si Yus gi beli kek..seb baik Secret Recipe dah ada kat mentakab…dekatla sikitkan…laju giler aku drive semata-mata nk kejar masa…mentakab plak jam maybe sbb ari gaji kot..org semua nk shopping…tp akhirnya sampai jugak ke opis dlm around 4.44 pm..pantas sangat…

agak berjaya kejutan yang dibuat..hehe

staf2 lain dh berkumpul, tempat pun dah ready…En. Nizam diarahkan menjadi pengiring En. Razak..memang kelihatan beliau terkejut dgn majlis yg kitorang buat…planning last minute menjadi jugak..hehe

bersedia tuk memotong kek befday...

Selamat Ulang Tahun kepada En. Razak…moga panjang umur dan dimurahkan rezeki…dan moga2 segala yang diimpikan menjadi kenyataan…

selamat ulang tahun tuk bos kesayangan...

mesti taknak lepaskan peluang mengabadikan kenangan bersama kek sedap..hehe

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *