Tagged: breastfeeding

0

Fully Breastfeeding Bukan Perkara Mudah

Assalamualaikum… Lately ada ramai kengkawan yang bertanya mengenai penyusuan susu badan sepenuhnya…dan saya dengan rasa seikhlas hati suka sangat2 if dapat berkongsi sedikit ilmu yang saya ada…sama ada dari pengalaman sy sendiri dan juga...

Sharing is Caring: 19 Tips For Better Pumping 0

Sharing is Caring: 19 Tips For Better Pumping

Assalamualaikum… Jumpa artikel ni di AskDrSears…menarik untuk dikongsi bersama… 19 Tips For Better Pumping Pumping milk is a skill, just like breastfeeding your baby. Here are some tips to help make pumping easier and...

8

My Breastfeeding Journey: Cara Untuk Menambah Penghasilan Susu Ibu

Assalamualaikum… Kali ni masih nak bercerita mengenai breastfeeding ni…almaklumlah, skarang ni memang takde keja lain yang dibuat selain menjaga keperluan suami dan anak…salah satunya ialah hal-hal yang berkaitan breastfeeding…nekad nak breastfeed Haq sesungguh-sungguhnya…nak dapat...

Mengajar Anak Minum Susu Menggunakan Botol 18

Mengajar Anak Minum Susu Menggunakan Botol

Assalamualaikum… Hari ni nak cerita sikit berkenaan dengan minum susu menggunakan botol…maklumlah bagi ibu yang bekerjaya ni kan…sudah tentulah anak kena hantar rumah babysitter…bila dah anta kat babysitter, anak menyusu mestilah kena guna botol…satu...