tak sempat…

memang tak sempat langsung nak jenguk blog skang ni…sampaikan blog dah tukar theme pun aku tak perasan…kalo bukan kerana encik suami yg bgtau dia dah tukarkan theme aku, agaknya bila tah aku akan perasan…sangat2 tak sempat nak berblog…terlalu banyak perkara lain yang memerlukan perhatian yang lebih dari aku…kalo ikutkan hati, rindu sgt2, tp apa kan daya…masih banyak benda lain yang lebih penting….

skang pun aku dah blur, taktau nak buat apa dah..sumer benda rasa cam penting…tak buat karang, mcm tak sempurna lak keja aku…tak suka buat keja separuh jalan…harap sgt2 aku kuat…

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

2 Responses

  1. Kreuger says:

    aduhai cik akak kite ni bz jugak eh? same la dengan aku nih.
    tension pasal nak audit ma. woh.. mate pon rabakk…
    seawal pagi dah kene pergi opis hari minggu macam ni. tensionnye!!!
    .-= Kreuger´s last blog ..Apa perlu buat apabila dipaksa untuk kerja lebih masa. =-.

  2. itula pasal…sumer pun penting…tu yg jd bizi tu…pegi keja awal tu toksah citerla…kul 7 dh konpem gerak dr rumah, balik lak, hampir2 cecah jam 7 malam…hampir setiap ari pun cam tu…wiken sabtu n ahad berkampung di opis gak, cuma wiken lepas jer tak sbb de perogram ngn encik suami…minggu ni start balik rutin harian…
    .-= norsaritanaini´s last blog ..tak sempat… =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *