taktau nape…

Salam semua…

sejak dah dok kat blog baru ni, tak selalu plak aku update melainkan melalui Blog Hidup..tp kalo guna Blog Hidup, tak dpt nk tulis panjang2…penat nak taip kat keypad yang selalu jer nk tekan benda lain kuar benda lain…tu yg malas tuh…

eh td cam ada benda nak ckp, tp mcm terlupa la plak…oh dh ingat balik dah, nk citer pasal sikap aku skang ni, taktau nape aku skang ni jd seorang yang sangat sensitif dan agak pemarah dan agak kurang sabar…sangat tidak bahagia tau bila berkeadaan mcm ni…aku tak mintak…siyesss, sapa yg mintak jd mcm ni kan…

kalo dulu2, aku takla seteruk ni kot…masih boleh kawal semua tu…mcm selalu jer hepi2…skang ni ceria tu ceria la…tp ada time tak berapa nak ceria..tp seb baik la bukan selalu..kalo selalu teruk gak kan…tahap kronik tu…aku sendiri pun heran bin pelik gakla nape jd cam ni kan…adakah disebabkan oleh HORMON BERJAUHAN DENGAN ENCIK SUAMI????? adakah??? adakah???? ek eh, encik suami yang takde kena mengena plak yang dipersalahkan…hehehe…oppss, jgn salah faham, bukan encik suami yang sy maksudkan, tp hormon…sekali lagi hormon yer…

tp aku takkan biarkan masalah ni berlarutan sbb ianya akan menjejaskan hidup aku sendiri…kalo selalu marah2, selalu masam2 muka…selalu tensen2…aku gak yg rugi kan…hidup kena selalu ceria..kena selalu hepi…kena muhasabah diri ni…nak yang baik2 jer lepas ni..InsyaAllah..doakan aku yer kengkawan…

p/s: terima kasih pd orang yang selalu menjadi tempat aku meluahkan perasaan…yang selalu prihatin dgn apa yg aku alami…harap luahan perasaan dan kata hati aku tu tak membebankan dorang…thanks a lot k…

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

2 Responses

  1. ilyana says:

    ok.. now boleh gi kat guardian or watson n bli pregnancy test yer… hehe…

  2. norsaritanaini says:

    hehe…ala ilyana, belum lagi la…baru jer pas period ni…hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *