Tentang Saya

Assalamualaikum WBT…

Nama diberi Norsaritanaini Binti Mahasan dan panggilan yang amat disenangi Nor. Seorang hamba Allah yang serba kekurangan dan sentiasa mencari keredhaan-Nya. Seorang isteri kepada suami tercinta, Mohd Hairulnizam Bin Othman dan seorang yang sangat-sangat menyayangi suaminya. Mama kepada tiga orang putera yang diberi nama Dhiyaulhaq ZhafranDaris Aqil dan Daiyan Iffat. Berusaha sedaya upaya untuk menjadi isteri dan mama terbaik untuk suami dan anak dan bakal anak-anak (eh ada lagi ke lepas ni..hehe) serta pada pandangan Allah SWT. Berusaha dan berharap agar keluarga yang dibina dilimpahi barakah, sakinah, mawaddah dan rahmah.

Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu dan berharap dapat meneruskan penyusuan sehingga anak berumur 2 tahun. Sedia berkongsi maklumat dan pendapat dengan ibu-ibu di luar sana bagi menjayakan misi penyusuan susu ibu sepenuhnya. Tanpa ilmu dan usaha yang berterusan, proses penyusuan susu ibu sepenuhnya akan menjadi terlalu sukar.

Seorang pendidik secara sepenuh masa kepada anak-anak didik yang dahagakan ilmu. Sentiasa ikhlas berkongsi segala pengetahuan yang diperolehi. Seorang pekerja yang patuh kepada segala arahan yang diberikan dan cuba melaksanakan arahan dengan sesempurna mungkin. Sentiasa berusaha memperbaiki diri ke arah yang terbaik dan cuba berkhidmat dengan penuh dedikasi dan bertanggungjawab.

Wassalam