Tentang Saya

Assalamualaikum WBT…

Nama diberi Norsaritanaini Binti Mahasan dan panggilan yang amat disenangi Nor. Seorang hamba Allah yang serba kekurangan dan sentiada mencari keredhaan-Nya. Seorang isteri kepada suami tercinta, Mohd Hairulnizam Bin Othman dan seorang yang sangat-sangat menyayangi suaminya. Mama kepada anak tersayang Dhiyaulhaq Zhafran dan Daris Aqil. Berusaha sedaya upaya untuk menjadi isteri dan mama terbaik untuk suami dan anak dan bakal anak-anak serta pada pandangan Allah SWT. Berusaha dan berharap agar keluarga yang dibina dilimpahi barakah, sakinah, mawaddah dan rahmah.

Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu dan berharap dapat meneruskan penyusuan sehingga anak berumur 2 tahun. Sedia berkongsi maklumat dan pendapat dengan ibu-ibu di luar sana bagi menjayakan misi penyusuan susu ibu sepenuhnya. Tanpa ilmu dan usaha yang berterusan, proses penyusuan susu ibu sepenuhnya akan menjadi terlalu sukar.

Seorang pendidik secara sepenuh masa kepada anak-anak didik yang dahagakan ilmu. Sentiasa ikhlas berkongsi segala pengetahuan yang diperolehi. Seorang pekerja yang patuh kepada segala arahan yang diberikan dan cuba melaksanakan arahan dengan sesempurna mungkin. Sentiasa berusaha memperbaiki diri ke arah yang terbaik dan cuba berkhidmat dengan penuh dedikasi dan bertanggungjawab.

Saya juga adalah wakil Pengedar Sah Shaklee untuk penghantaran ke seluruh Malaysia. Hubungi saya di norsaritanaini@yahoo.com atau 019-9510980 untuk sebarang pertanyaan/pesanan. Sila lawati FB Norsaritanaini Mahasan atau blog Norsaritanaini.Com untuk maklumat terkini berkenaan dengan produk Shaklee.

 

Wassalam