Terasa Janggal…

aku skang ni berada di rumah mertua, kul 3 lebih tadi aku sampai…encik suami pulak gi keja…first time beb sensorang di rumah mertua…td masa encik suami gi keja, aku sensorang je, skang ni abah n acik dah balik…n for the first time gak aku tinggal berdua ngn mak mertua aku..n dia dok ajak bersembang..giler kekok beb, janggal giler…seb baik aku ni jenis peramah (uwekkkkk…perasan kan), tapi betul aku ni jenis peramah, mudah masuk ngn sapa2…tak caya tanya encik suami aku ek…

aku pun ni masih tak percaya acik sembang ngn aku ala2 mcm kamcing gitu…sebelum mcm sepatah sepatah jer tegur aku..pastu aku kalo nk tegur dia macam ada sikit takut2…dia mcm tegas sikit n cara dia ckp sebelum ni mcm nak tak nak jer….opsssss, termengutuk pulak…korang jgn cakap ngn dia plak k…

nampaknya acik aku ni okey jer, bleh ar berbaik-baik ngn dia pasni…ada untung nyer gak kan…mana tau lepas ni leh jd menantu kesayangan…tkyah masak2 dah…encik suami sila jangan mintak masak apa2 k…ai dah de mak kat sini….jangan nak buli2 ai tau…hahahaha….

You may also like...

4 Responses

  1. seman says:

    ala, nanti lama2 musti ok punye..

    dun wori be hepi..:P
    .-= seman´s last blog ..Bagaikan Sakti =-.

  2. seman says:

    eh,lupe nk rekues..

    pn.nor, sudikah add blog sy dlm list puan..:)
    .-= seman´s last blog ..Bagaikan Sakti =-.

  3. thanks seman for the motivated sentence…really appreciated..

    p/s:: nanti akan di add, actually masih dlm proses penambah repair link member2 ni…hehe…

  4. Liana says:

    Cian lak heheh memula mmg janggal giler hg tau..pastu nanti2 ok la tu….siap peturun resepi lg hah…
    .-= Liana´s last blog ..Babysitter =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *