Terima kasih…

terima kasih kepada Yuna n Annur sbb sudi tolong aku tadi…kalo tkder korang, taktau lah cane…nak tampal setem untuk 300 lebih sampul…fuhhhh, agak mencabar jugakkan…

actually, sepatutnya bukan aku kena buat benda ni semua, biasanya kalo nka pos surat anta je ke pejabat..tp ari ni orang yg sepatutnya uruskan tu cuti…pastu plak “franki” (tak sure ejaannya cam mana) dah abih ink…so terpaksa beli setem dan terpaksa jugak buat sendiri…sangatlah tensen….

dahla penat, dr semalam bawak ke rumah malam td, kul 1 pg baru tido siapkan surat2 tu, pastu setengahari td pun buat kemaskini lagi pasal surat2 tu…memang penat sgt2…kepala sakit…mata pun berpinar2 jer tgk huruf…tp nak tak nak kena buat jugak..kursus pendek nak kena on jugak…karang ramai yang bertanya plak…

pastu bila diberitau aku kena buat sendiri…arghhhhhh tensennya…sampai nangis2…seb baik masa tu yuna ada…so dia offerkan diri dia nk tolong aku…annur join sekali…thanks yuna n annur…budi dan jasa korang amat kaknor hargai…nanti dpt gaji, knor belanja korang makan satay kajang Hj Samuri yg baru tu ek…

sedang bekerja keras menampal setem...

terima kasih kerana sudi membantu...sayang korang!!!

ada gaya mcm posmen la korang ni..hikhikhik..

p/s: taktau la nape ngn aku skang ni, asal tensen sikit nangis…asal tensen sikit nangis…adoiiiyaaiiii..apsal lemah sangat skang ni ek…

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *