Update Terkini

penat…baru lepas abis shotcoz Jahitan Kepala Langsir…seb baik abih awal..bleh wat keja lain plak…tp shotcoz gubahan hantaran tak abih lagi…letih memang letih bila wat keja cam ni, nak2 plak aku dh keja start dr 6 April sampai ke ari ni, direct je…langsung tak cuti pun…bukan taknak cuti, tapi kesibukan keja adalah terapi jiwa bagi aku yang dlm dilema ni…dilema apa? ermmm, tkperlah, yang tu biar aku simpan sendiri…harap2 tak lama la dilema tu..sbb aku tak suka nk membebankan hati sendiri…

ari ni ada 2 je shotcoz, kepala langsir dan gubahan hantaran, esok pun ada 2, penyelenggaraan komputer dan bahasa inggeris sekolah rendah…thanks sgt pd semua pensyarah yang terlibat, jasa korang akan dikenang…ingatlah yang korang semua berbakti pd kolej..aku bukan dpt apa2 pun..hehehe…

jap lagi nak siapkan semua keja2 berkenaan shotcoz yang memang takkan abih…tiap2 ari asyik bertambah je, sampaikan meja aku memang tak boleh nak clear..tu belum campur dengan tugasan2 student lagi…banyak lagi yang aku tak marking…tp tkpe, InsyaAllah boleh disiapkan kot..audit P&P start minggu depan, harapnya siap sblm minggu depan la…huhuhu…

ikutkan hati yang tak berapa nak bahagia ni, cam malas jer nak buat apa…tp tu jerla caranya nak ilangkan segala masalah, makanya buat jela keja…bila pikir pasal keja, lupa la masalah lain…even sekejap pun jadila kan…

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *