Testimoni Pengguna Set Berpantang Shaklee

set pantang4

Assalamualaikum…

Ini di antara testimoni pengguna set berpantang Shaklee:

“salam kak. nak share sikit ni. sy dah 12 hari berpantang. Alhamdulillah serasi dgn product Shaklee ni. mmg puas hati. hari kedua bersalin dah buang air besar mcm biasa,takde sembelit pun. ayah sy risau sy sembelit,siap beli ubat utk elak sembelit lg tp sy tak makan lg pun. just makan Shaklee ni je. mak sy pun terkejut sy hari kedua dah buang air besar. hehe! luka jahitan pulak hari ke7 dah start baik. takde rasa sakit lg dah. skrg luka dah pulih sepenuhnya. susu badan mmg meriah,syukur niat sy nak bf kan baby tertunai. susu banyak sampaikan baby tercungap nak hisap sbb susu laju keluar. hehe! badan pun bertenaga,mak sy tegur sy tgh pantang tp mcm org tak berpantang pun sbb sentiasa bertenaga. syukur Alhamdulillah”

“Alhamdulilah nak masuk 3 bulan amek shaklee terasa sgt perubahan berbanding dgn anak pertama.. luka cepat betul baik.. kwn yg dtg melawat ckp laju dah berjalan.. mak saya plak tegur yg saya nie jln laju sgt macam org xberpantang.. hehe.. yg best kakak n hubby tegur kulit bertambah cerah.. mgkn kesan dr ambil ESP kot..

“Sebelum gi labour room saya minum ESP. Dalam sakit-sakit tu badan tetap rasa bertenaga. Masa proses bersalin, alhamdulillah…3 kali push keluar Baby Hana, 3.6kg. Masa dalam wad, saya minum lagi ESP. Badan rasa segar sampai orang katil sebelah ingat saya admit ward sebab alahan masa mengandung. Bila tolak katil Baby Hana terkejut dia sebab tak sangka dah bersalin. Muka tak pucat dan badan nampak cergas katanya. Sekarang, dalam pantang sepenuhnya saya ambil supplement Shaklee. Bibik yang jaga anak2 saya masa dalam pantang sebelum ni pun cakap..”nampak bedanya! kali ni kamu nampak cergas! muka nggak pucat.” Ape lagi kengkawan. Jom dapatkan set berpantang segera. Para suami boleh juga belikan untuk isteri yang bakal melahirkan tak lama lagi.”

“Btul sis mse sy lam pntg pun org y lwt sy tgur sy mcm xdlm pntg dgn jln pun laju muke x pucat n npk btnaga ja….. Klu ada rezki ank kdua mmg sy akn makan shklee lg…. Xkn pndg prudok lain dh……”

“Sape2 yg dah nak bersalin tu nnt, bole la mencuba Set Berpantang Shaklee.. Sy ambik Set Berpntang Shaklee.. Alhamdulillah…, OK! Sy mkn set tu btl2 selepas besalin.. Lps mkn set tu dlm 3 ari, sy dpt rase yg luka jahitan tu dah x rase sakit.. Sy besalin secara normal.. Ade salah 1 vitamin Set Berpntang tu boleh memulihkan luka dalaman & luaran dgn berkesan.. Mase besalin ank pertama & kedua dulu, dkt 10 ari sakit pd luka jahitan tu baru hilang.. Bile sy besalin ank ke 3 ni, Alhamdulillah…, cpt baik lukanye.. Skrg pun sy masih dlm pntang lg.. Ari ni dah 40 ari.. Ade tggal lg sikit je Set Berpntang Shaklee tu yg sy nak hbskan.. Cuba la rase keajaibannye sendiri.. Mmg terbaekkkkkkk…..”

ha, dah baca testimoni2 dorang ni…teruja tak? kalo ikutkan banyak lagi yang share testimoni berkenaan set pantang ni…yerla dah masing2 puas hati kan…anda plak bagaimana? tak jatuh hati ke?

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *