Tiada Duka Yang Abadi

Opick (Sumber Pic: kapanlagi.com via Google Images)

Lirik Lagu Tiada Duka Yang Abadi (Klik Sini)

Tiada duka yang abadi didunia
Tiada sepi merantaimu selamanya
Malam’kan berakhir, hari’kan berganti
Takdir hidup’kan dijalani

Tangis dan tawa nyanyian yang mengiring
Hati yang rindu tanda cinta dijalan-Nya
Namun ku percaya hati menyakini

Semua akan indah pada akhirnya

Andai bisa ku mengulang
Waktu hilang dan terbuang
Andai bisa perbaiki segala yang terjadi
Tapi waktu tak berhenti
Tapi detik tak kembali
Harap ampunkan hamba-Mu ini

Waktu berputar rebulan dan matahari
Bunga yang mekar akan layu akan mati
Malam’kan berakhir, hari’kan berganti
Takdir hidup’kan dijalani

Andai bisa ku mengulang
Waktu hilang dan terbuang
Andai bisa perbaiki segala yang terjadi
Tapi waktu tak berhenti
Tapi detik tak kembali
Harap ampunkan Hamba-Mu ini

Andai bisa ku mengulang
Waktu hilang dan terbuang
Andai bisa perbaiki segala yang terjadi
Tapi waktu tak berhenti
Tapi detik tak kembali
Harap ampunkan Hamba-Mu ini
Harap ampunkan Hamba-Mu ini


tengah tengok drama Hani di TV3…mula2 nk cari lirik lagu Cinta Matiku nyanyian Sixth Sense tu…tapi tetiba lak dgr lagu ni..aku tak penah dgr lg sebelum ni (maybe agak ketinggalan zaman la kot)…mcm best jugak lirik dia…makanya dengan bantuan Google.Com, terus search dengan dibantu lirik sebagai keyword sbb taktau pun tajuk apa lagu ni…dek kecekapan Encik Google.Com…pencarian terus berhasil…keluarla lirik Tiada Duka Yang Abadi yang dinyanyikan Opick…siap plak search kat Youtube.Com nk dengar…berulang-ulang kali aku dengar sbb lagu yang sangat best…kalo tak caya, korang cuba dengar sendiri…layannnnnn…

You may also like...

3 Responses

  1. najmah says:

    mmg best la lagu ni k.nor… layan je kan… lembut je suara dia… mendayu2 n membuai2 rasa…ekekek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *