Welcome to The World

Indahnya...

Semalam gi Chenor, gi tengok baby baru Ilyana...baby perempuan yang sangat cute…comel betul…rasa cam nak wat balik je…rasa tenang jer bila tengok dia…betul la kan orang cakap, anak ni penyeri hidup dan merupakan anugerah Allah yang terhebat…pelikkan still de org yang sanggup buang bayi…tk de perasaan ke bila tengok baby tu ek…

Masa sampai tu dia dok lam buai..tengah nangis, agaknya terkejut sbb sampai2 jer sumer org gi serang dia…dh dia nangis tu mula2 aku tepuk2 sikit, pastu dia diam n tido, pastu dia nangis lagi, aku pun angkat n riba kan dia…lena dia tido…sumer pakat dok kaco nak dia bangun, tp tak bgn2 jugak..lena betul dia tido…

Me wit Sarah Aqilah, dotter of Ilyana & Roslan...

Nama si baby gurl Sarah Aqilah (Ilyana,  sila betulkan yer kalo salah eja…hehe)..cantik nama tu..dipanggil dengan nama Sarah…eiii, geram betul tengok, usia baru 2 minggu, masih kecik lagi…bestnya kalo aku pun berpeluang ada baby cam tu…konpem bahagia tak terkata…

norsaritanaini

Hubungi saya di 019-9510980 (Telefon / SMS / Whatsapp / Telegram) untuk sebarang pertanyaan.

You may also like...

8 Responses

  1. maisharah says:

    InsyaAllah….akan dtg rezeki buat kak nor bila sampai masanya……..buat msa ni kak nor honeymoon sepuas2nya…..bercinta sepuas2nye…..itu pun dah satu nikmat yang belum pun mai kecapi….hopefully the time will come…amin

  2. ej@m says:

    baby yg comel…
    anugerah terindah…

  3. Kreuger says:

    comeynye…. (ini bukan spam ye) series comey.
    .-= Kreuger´s last blog ..Sampai hati hang @Tekong, tak bagi tau pon ye =-.

  4. ilyana says:

    betolla sarah aqilah tu kak nor.. cpat je mase sarah dah nak 1 month dah.. tq dtg ramai2 ari tuh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *